Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Τα κόμματα της Ελλάδος

Η οικονομία της χώρας βρίσκεται στα τάρταρα της κόλασης, και τα πολιτικά κόμματα συνεχίζουν να παίρνουν κρατικές επιχορηγήσεις ενώ χρωστάνε και της Μιχαλούς.
Τα κόμματα είναι πέντε και ας δούμε τι προσφέρουν στον πολίτη εκτός από το να κοιμούνται μέσα στη βουλή οι βουλευτές τους.

ΠαΣοΚ: Είναι το κόμμα των ψευτών και των οικονομικών σκανδάλων. Οδήγσε την χώρα στη καταστροφή υπογράφωντας το μνημόνιο του διεθνές νομισματικού ταμείου. Χρωστάει στις τράπεζες λεφτά.

Νέα Δημοκρατία: Τρεις φορές άχρηστο κόμμα από το ΠαΣοΚ, χρεώνονται την οικονομική κατάντια που βρισκόμαστε σήμερα, είναι κοινοί πλουτοκράτες και κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό και τα έφαγαν με τους πλούσιους. Είναι ίσως το χειρότερο κόμμα στην ελληνική ιστορία που έχει βγει ποτέ τέτοια κυβέρνηση. Χρωστάει και αυτό στις τράπεζες χρήματα.

ΣυΡιΖα : Είναι το κόμμα των πλουσίων, δεν τους νοιάζει τίποτα πέρα από τις ευρωπαϊκές και κρατικές επιδοτήσεις που παίρνουν υποστηρίζοντας με διάφορα κοινωνικά φόρουμ τους μετανάστες. Είναι κόμμα του χαβαλέ και της χαζομάρας, δεν έχει πολιτικό μέλλον γιατί έχει ανίκανη ηγεσία. Χρωστάει στις τράπεζες.

ΚΚΕ: Το κόμμα που συνεργάστηκε με τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που είναι τόσα πολλα χρόνια στο κοινοβούλιο και δεν έχει προσφέρει τίποτα στον ελληνικό λαό πάρα μόνο απεργίες.
Η ηγεσία είναι ανίκανη και οι απεργίες που κάνει θυμίζουν πασαρέλα και τίποτα παραπάνω. Το ΚΚΕ τα λεφτά που έπαιρνε από την Σοβιετική Ένωση οφείλει να τα δώσει στα ελληνικά κομουνιστικά κόμματα, και στη συνέχεια να δηλώσει παραίτηση από την πολιτική σκηνή. Χρωστάει στις τράπεζες.

ΛΑΟΣ: Είναι το κόμμα των πλουσίων δεξιών με ακραίες καπιταλιστικές θέσεις. Η ηγεσία είναι ανίκανη να δώσει το πολιτικό στίγμα, και οι βουλευτές του είναι πλουσίων οικογενειών. Εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις για να μπορέσουν να είναι στο τηλεοπτικό προσκήνιο και, καπηλεύεται την πατρίδα για να κλέψει ψήφους από τους έλληνες. Είναι κόμμα που ενώ δεν κυβερνούσε το ΠαΣοΚ έτρεξε πρώτο να υπογράψει το μνημόνιο. Είναι κλασικά ένα κόμμα τεμπέληδων που μέσου του τηλεκόμματος πωλούν βιβλία και τα κονομάνε.

Να δούμε και δύο άλλα κόμματα εκτός κοινοβουλίου.

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Είναι το κόμμα που μόνο στο όνομα είναι οικολόγοι, έχουν ακραίες απόψεις για τα εθνικά θέματα περί μειονότητες στην Ελλάδα. Η ηγεσία είναι του χαβαλέ και της κουλτούρας των πλουσίων, και παίρνουν και κρατική επιχορήγηση.
Χρυσή Αυγή: Είναι το κόμμα των χαβαλέδων ψευτοπατριωτών με ακραίες απόψεις που ούτε και οι ίδιοι γνωρίζουν τι αντιπροσωπεύουν. Είναι το κόμμα που τους αρέσει να τους διατάζουν, είναι αρεστοί του συστήματος και της καταστολής που τους εκμεταλλεύεται, και τρέχουν σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας με αυξημένη εγκληματικότητα και σπέρνουν την ύπουλη σοδειά τους.
Η ηγεσία είναι ανίκανη και όλοι τους είναι συγγενείς μεταξύ τους, εκμεταλλεύονται  τα παιδιά που αγαπούν την πατρίδα και τα βάζουν να πληρώνουν σαν καλοί πελάτες την συνδρομής τους στο κόμμα.
Το κόμμα αυτό είναι ανύπαρκτο πολιτικά και ταιριάζει στην πολιτική κουλτούρα με τους τεμπέληδες και ανικάνους πολιτευτές των άλλων κομμάτων.

ergatikokoma.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου