Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Νέος Γολγοθάς περιμένει τους πολίτες σήμερα

Νέος γολγοθάς περιμένει τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου την Τρίτη, αφού υπάρχει ένα πλούσιο απεργιακό δελτίο, που θα δυσκολέψει πολύ τις εργασίες αλλά και τις μετακινήσεις των αθηναίων.
Η κίνηση στους δρόμους αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως αυξημένη λόγω των στάσεων εργασίας στα ΜΜΜ, καθώς προκειμένου να πάει ο κόσμος στις δουλειές του θα αναγκαστεί να πάρει το αμάξι ή οποίο άλλο μέσο διαθέτει.

Όπως έχει ανακοινωθεί, ακινητοποιημένοι θα μείνουν την Τρίτη οι συρμοί του μετρό, του τραμ και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις, για να αποφασίσουν την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους. Οι συρμοί του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου θα ακινητοποιηθούν από τις 11.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι, ενώ η στάση εργασίας στο τραμ θα αρχίζει στις 12.00 και θα τελειώσει στις 4.00 το απόγευμα. Σημειώνεται ότι μισή ώρα πριν και μισή ώρα μετά τις προγραμματισμένες στάσεις εργασίας, τα συγκεκριμένα μέσα δε θα λειτουργούν, καθώς χρειάζεται χρόνος μέχρι να μπουν και να βγουν από τα αμαξοστάσια.
Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα λειτουργήσουν κανονικά, όπως και ο προαστιακός σιδηρόδρομος. Ωστόσο, την Τρίτη θα συνεχιστεί η απεργία των γιατρών του ΙΚΑ και αναμένονται νέες σκηνές αλαλούμ με τα ακυρωθέντα ραντεβού των ασφαλισμένων, όπως αυτές που ζήσαμε την Δευτέρα. Παράλληλα, παρέτειναν την απεργία τους και οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας. Τέλος, συνεχίζουν την αποχή διαρκείας από τα δικαστήρια και οι δικηγόροι όλης της Ελλάδας, πλην των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών...
tromaktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου