Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός - θα γίνει των σκάουτερ στο «Καραϊσκάκη»



Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει το βράδυ του Σαββάτου θα βρεθούν στο «Καραϊσκάκη» αρκετοί μάνατζερ ευρωπαϊκών ομάδων για να παρακολουθήσουν το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως εκτός από αυτούς που έχουν γνωστοποιήσει επίσημα την προσέλευση τους, θα υπάρξουν άλλοι που θα βρεθούν «κρυφά» στο φαληρικό γήπεδο.
Για πάμε λοιπόν να δούμε τους «επισκέπτες-κατασκόπους». Στο «Καραϊσκάκη» λοιπόν θα βρίσκονται εκπρόσωποι των Πάρμα (Εμίλιο Αφούζο), Γουέστ Μπρόμιτς (Τόνι Σπίρινγκ) και Μπρέσια (Τζιανλούκα Νάνι, υποψήφιος πέρυσι για τον Παναθηναϊκό!).

Και σκάουτερ από Σαμπντόρια, Λανς, Νιούκαστλ, Λεβερκούζεν, όπως παρών θα είναι και ο προπονητής του Βελγίου, Ζορζ Λέεκενς για τους Μιραλάς και Πάρντο. Παράλληλα θα υπάρχουν και «μάτια» των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν, Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους, Λίβερπουλ και Χόφενχαϊμ.
Βασίλης Τοροσίδης, Αβράαμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης, Κέβιν Μιραλάς, Ραούλ Μπράβο. Ράφικ Τζιμπούρ από πλευράς Ολυμπιακού και οι Λουκάς Βύντρα, Σωτήρης Νίνης, Σεμπαστιάν Λέτο, Τζιμπρίλ Σισέ και Νίκος Σπυρόπουλος από αυτή του Παναθηναϊκού φέρονται να είναι αυτοί που θα «τσεκάρονται» συνεχώς από τους εκπροσώπους των ομάδων του εξωτερικού.
SPORTNET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου